Fuldt automatiseret Klimaregnskab: Sådan sparer du tid, penge og kræfter

Sander Palm

Blog

Indhold

Få et komplet CO2-regnskab på timer frem for måneder gennem vores integration med e-conomic.

Det kan være en uoverskuelig proces at få udarbejdet et klimaregnskab for din virksomhed. Oftest kræver det omfattende research, markedssøgning og dedikeret arbejde fra din side. Når du endelig finder en udbyder, der kan bistå med regnskabsprocessen, kræver det yderligere mange timer og langvarige korrespondencer mellem konsulenten og dig. Desuden skal du også investere tid i at indsamle data på tværs af virksomheden, og for hvert skridt i processen vokser kompleksiteten.

Dette er en udfordring, mange står over for, især når de skal igennem klimaregnskabsprocessen, som for mange ikke længere er et valg, men et pålagt krav ifølge lovgivningen. Derfor har vi hos Climaider arbejdet intensivt på at finde en løsning - og det involverer ikke smertestillende.

Automatiseret klimaregnskab via integration med e-conomic

Vi har udviklet en integration med regnskabsprogrammet e-conomic, som er i stand til at indhente al forbrugsdata fra din virksomhed, korrekt kategorisere disse data i forhold til emissionskategorier og på blot én time levere et komplet klimaregnskab. Dette redegør for alle CO2-emissioner fordelt på kategorier samt Scope 1, 2 og 3. Ydermere har vi udarbejdet et kort program om klimaregnskab og CO2-reduktion til virksomheder, hvilket giver dig den nødvendige forberedelse til at analysere regnskabsdataen og implementere faktiske reduktionsinitiativer i virksomheden.

Indhent automatisk forbrugsdata fra din virksomhed til Climaiders Carbon Accounting Software

Modtag et gratis klimaregnskab: Vi søger 5 virksomheder til at afprøve løsningen

For øjeblikket er der ingen andre udbydere på markedet, der kan tilbyde en lignende løsning. Dog er vi stadig i de tidlige udviklingsstadier. Derfor har vi brug for testvirksomheder, der kan afprøve processen og hjælpe os med at rette mindre fejl. Som en del af forsøget vil din virksomhed modtage et fuldt CO2-regnskab, der opfylder alle krav, med beregninger af alle emissioner i virksomheden fordelt på Scope 1, 2 og 3. Det eneste krav er, at din virksomhed anvender e-conomic som regnskabsprogram.

Er det noget, der interesserer dig? Så tøv ikke med at kontakte os på oliver@climaider.com.

Konkurrencedygtig prissætning

Efter afprøvningen med de fem testvirksomheder vil vi officielt lancere løsningen til en pris på kun 5.000 kr. årligt. Dette repræsenterer en betydelig rabat i forhold til vores normale pris på 15.000 kr. årligt. Sammenlignet med de fleste andre udbydere, der opkræver omkring 30.000-100.000 kr. for et CO2-regnskab, der dækker alle tre scopes, er vores prissætning yderst konkurrencedygtig.