SMV:Grøn og CO2Puljen: Få støtte til CO2-regnskab og reduktioner i din virksomhed

Oliver Whimster Martinsen

Blog

Indhold

CO2Puljen giver støtte til, at SMV’er kan få lavet et klimaregnskab og reducere deres udledning.

Hvad er CO2Puljen?

CO2Puljen giver kort fortalt støtte til, at SMV’er kan få lavet et klimaregnskab og reducere deres udledning, og minder derfor om SMV:Grøn. Men i modsætning til SMV:Grøn kan CO2-puljen allerede søges fra i dag!

Det er først til mølle - CO2Puljen er kun åben indtil d. 26 marts og det er kun 100-120 virksomheder som kan få støtte!

Hvad får du?

📊 Et klimaregnskab
📉 Hjælp til at udarbejde en reduktionsplan
👩 Opkvalificering af dine medarbejdere
💰 50% tilskud
⌛ Din egenfinansiering (de resterende 50%) kan betales i timer, kontant eller en kombination.

Hvorfor ansøge?

Måske har du længe tænkt, at du gerne ville komme i gang med den grønne omstilling i din virksomhed. Måske ansporet af dine børn. Måske har du oplevet investorer og store kunder efterspørge dine klimaregnskaber. Eller opdaget, at forbrugerne er vilde med dine konkurrenters klima-markedsføring.

Lige gyldigt hvad din årsag er: Hvis du har tænkt, at det kunne være godt at få lavet et klimaregnskab, og komme i gang med at reducere din klimapåvirkning, så er CO2Puljen en enestående mulighed!

Du får ikke alene et klimaregnskab og en reduktionsplan ud af CO2Puljen - vi sørger også for at opkvalificere dig og dine medarbejdere, så I er klædt godt på i mødet med omverdenens stigende krav om klima. Sammen finder vi ud af, hvad I har af behov og hvad, der giver jer værdi. Og alt dette arbejde tæller med som jeres del af ‘betalingen’ - for mange virksomheder vil forløbet derfor i sidste ende ikke koste noget kontant.

CO2Puljen er åbnet i dag, og alle kvalificerede kan søge den. Vi håber selvfølgelig, at du vil vælge os i Climaider som din partner, men du kan frit vælge hvilken rådgiver/leverandør, du ønsker at søge støtte til og skal som minimum indhente to tilbud.

Vælger du at søge støtte hos os får du:

📊 Klimaregnskab efter de officielle protokoller
😴 Nem og gnidningsfri dataindsamling
✂️ Skræddersyet reduktionsplan
👩 Opkvalificering, der passer præcis til jeres behov og medarbejdere
⚖️ Rådgivning til hvad I må og ikke må i henhold til markedsføringsloven
🤝 Hjælp til ansøgningen

Vi hjælper med din ansøgning

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for jer at komme i gang med klimahandling, og derfor sidder vi også klar til at hjælpe jer med ansøgningen til CO2-puljen samt udarbejdelse af budget, så I skal bruge så lidt tid som muligt, og I maksimerer jeres chancer for at blive godkendt til støtten.

Hvis du tænker, at det kunne være interessant for din virksomhed at komme i gang med, så kontakt os ved at sende os en mail eller book et møde her.

Men husk: CO2Puljen er først til mølle, og den er kun åben i et kort tidsrum.

Hvem kan ansøge?

👷 Du har max. 249 ansatte
🇩🇰 Du har et dansk CVR-nummer
💶 Du har en årlig omsætning på max. 50 mio EUR eller en balance på max. 43 mio. EUR.
🏭 Du er ikke er en produktionsvirksomhed. Hvis du er en produktionsvirksomhed så kontakt os og hør hvad dine muligheder er - vi kender til et par alternative muligheder.

SMV:Grøn 2.0

Der åbner også en anden pulje for støtte til grønne initiativer i din virksomhed kaldet SMV:Grøn 2.0. Det er først muligt at ansøge fra den 26. april 2023 og frem til den 10. maj. Vi fortæller mere om hvordan du kan ansøge, når vi nærmer os april.