TRENSKOW

#19052021

"Personlig rådgivning fra en erfaren, uddannet bedemand"

En personlig kontakt mellem bedemanden og de pårørende er afgørende for tilliden. Derfor foretrækker jeg, når det er muligt, at den første samtale finder sted i pårørendes eller afdødes hjem, hvor I er i trygge rammer og føler jer hjemme.

Livet er unikt. Der er ikke to liv, som leves ens. Derfor er mit udgangspunkt som bedemand, og for vores samtale, en dyb respekt for det levede liv og den sorg, man naturligt befinder sig i, når man har mistet.

For mig handler det om at skabe tryghed og ro omkring jer, så I midt i sorgen får truffet de rigtige beslutninger og får taget en personlig afsked med jeres kære. En værdig afsked - et godt minde.

Tryghed hele vejen igennem forløbet

Bedemanden er de pårørendes praktiske hjælp og støtte, som sørger for, at den afdødes og de pårørendes ønsker til bisættelsen og begravelsen bliver opfyldt.

Hos TRENSKOW får du hjælp med alt, som vedrører bisættelsen og begravelsen. Før, under og efter højtideligheden - helt frem til skifteretten.

Med mine gode samarbejdspartnere, som alle er specialister inden for deres felt, sikrer jeg, at du altid bliver tilbudt den bedste rådgivning og vejledning, og at planlægningen af højtideligheden og den svære afsked, er i de tryggeste hænder. Fra dialogen med kirkegårdskontoret, præster, kordegne og lokal gravere over kistefabrikken, som producerer og leverer danskproducerede kvalitetskister og urner, vores professionelle lokale blomsterdekoratør og stenhuggeri, til samarbejdet med en af Aalborgs dygtigste specialister indenfor arveret og behandling af dødsboer.

Fokus på de bæredygtige løsninger

Midt i sorgen er bæredygtighed ikke det, der naturligt fylder mest, hos os mennesker. Det ved jeg fra mig selv. Miljøhensyn og bæredygtighed skal  ikke være en bekymring, som fylder, for de pårørende midt i afskeden med et kært og elsket familiemedlem. Det ansvar bør bedemanden tage på sig.

Netop derfor har TRENSKOW særlig fokus på de bæredygtige løsninger i vores sortiment og daglige arbejde. Vi har alle et ønske om, at den verden vi giver videre til vores børn og børnebørn, bliver så grøn og frugtbar, som overhovedet mulig, og vi bidrager hver især i det daglige det bedste vi kan.

​Hos TRENSKOW er bæredygtigt ikke noget, du betaler ekstra for, men noget vi tager hånd om."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

100% carbon offsetting

TRENSKOW are offsetting 100% of their carbon emissions.

Registration date:
May 19, 2021
Expiration date:
May 19, 2022

Start fighting climate change today!

Try a demo